Mote

New in

Heei!

På fredag var jeg på shopping med Maren, Rikke og Sandra, og igår var jeg på shopping med mamma og pappa. Så jeg har fått kjøpt meg noen nye ting! Alle sier jeg har altfor mye tøy, men nei det har jeg ikke, jeg har for lite klesskap.. Har ikke plass til mer i skapet mitt, for så vidt lukket det, men til sommeren får jeg broren min sitt rom med nesten dobbelt så stort skap, så da kan jeg shoppe så mye jeg vil! HEHE♥ 

Som nevnt, så har jeg fått meg fish-eye linse til kameraet, så tenkte jeg kunne teste det ut samtidig som jeg tok innkjøps-bilder! Så hvertfall, her er deSkjorte fra gutteavdelinga på CarlingsTopp fra BikBokTopp fra MonkiGenser fra BikBokSkjorte fra MonkiBikini fra Cubus (vet det er feil årstid, men de blir så fort utsolgt, hehe)

Kjøpte en mørkegrå/svart bukse også på Carlings, men den glemte jeg helt å ta bilde av, og gidder ikke å gå gjøre det nå, slappe meg.

 

CHRISTINA♥

Hvilken?


hei igjen!
Ble vist mye blogging på min side i dag, men klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken bikini jeg skal ha fra victorias secret, så derfor lurte jeg på om dere hadde lyst til å hjelpe meg? Skriv i kommentarfeltet hvilken dere syntes er finest fra 1-12 og det går an å skrive flere! Håper dere hjelper meg for klarer ikke å bestemme selv. Elsker alle sammen! Beklager for rotete bilde, men orket ikke gjøre det nøye. Og nok en gang, Meld dere på konkurransen HER! 

- Hvilken burde jeg bestille?

Rikke ♣

 

hits