Hverdag

Yey, jeg er syk

Hei! 

Hele dagen i går gikk jeg med hodepine og feber, men siden jeg skulle ha fremføring idag i første time sammen med to i klassen, var jeg fast bestemt på at jeg skulle bli frisk. Så jeg stod opp idag klokka 6, stelte meg, spiste frokost og skulle til å gå, men det funket vist ikke. Måtte bare legge meg ned igjen.. Så derfor har jeg hvert hjemme idag. Har ikke feber lenger heldigvis, men er utrolig trøtt og sliten. 

Og forresten, idag fikk jeg fish-eye linsa jeg bestilte for 2 uker siden! Gleder meg til å prøve den! Men har ikke strøm på kameraet, så derfor la jeg det til lading så får jeg heller prøve det litt senere. Og som sagt, så har jeg ikke strøm på kameraet, derfor blir det noen bilder fra tidligere i uka da jeg hadde filmkveld med Rikke!


Veldig fine! HAHA

Husk å melde dere på konkurransen HER

 

CHRISTINA♥

New Denim JacketHei!

For noen dager siden kjøpte jeg meg en ny denim jakke! Elsker den♥ Gleder meg såå til våren sånn at jeg kan begynne å bruke den! Kjøpte den på BikBok for 499 kroner. Min er i str M fordi jeg ville ha den litt stor sånn at jeg får plass til en genser inni, men samtidig ikke får baggie. Fant forresten ut når jeg tok bildene at tøyet jeg gikk med ikke ble så fint under jakka.. Haha kom just hjem, så slang bare på meg en stor t-skjorte og en strømpebukse.. Jaja jakka er likevel fin! 

Forresten! Så vil jeg bare si at det kommer en konkurranse på bloggen! Mest sannsynlig blir den lagt ut imorgen! Skal snakke litt mer med Rikke, så ser vi. Forteller ikke hva dere kan vinne, så det får dere følge med på imorgen! Stay tuned

 

CHRISTINA♥

Sushi date snart

Hei!

Nå skal jeg snart ta bussen ned til byen og spise sushi med Maren! Blir kos♥ Spiste det faktisk igår og på fredag å, men blir aldri lei av sushi, så det går helt fint! 

Har forresten helt glemt at jeg skulle legge ut  bilder fra hytteturen forrige helg, så skal ta å legge ut noen nå! Men har egentlig veldig dårlig tid, siden jeg må stelle meg og sånn før jeg skal til byen. Men legger ut noen få, så får jeg heller se om jeg legger ut noen flere senere. 


CHRISTINA♥

NB: Rikke skal vist å være med på sushi-date!♥

Kos kveld!

Helluu♥

Ikveld har jeg hatt besøk av Maren og Rikke, det var utrolig koselig! Vi har ikke gjort noe spesielt fornuftig egentlig, bare slappet av og kost oss. Etter de gikk, så lagde jeg og mamma smoothie! Åååh, smoothie er så sinnsykt digg! Spesielt bringbær-smoothie, det er best. 

Forresten så skal jeg på hyttetur med Rikke, Maren og Thelma fra imorra til lørdag. Gleder meg skikkelig! Vi har planlagt at vi skal kjøpe med oss masse is (Ben & Jerry's♥♥♥) og brus og digg, og bare slappe ordentlig av. Blir utrolig deilig! Jeg tar med meg kamera, så mest sannsynlig skal vi ta å filme litt sånn at vi får redigert sammen en video til bloggen! Men bilder kommer det hvertfall, det er sikkert! Men nå skal jeg ta å prøve å sove, blir bare verre og verre å stå opp på morgenen for hver dag som går... God natt♥

Maren er flink til å ta bilder
♥♥


CHRISTINA♥

Bestilt fra Ebay!

Hei♥

Nå har jeg akkurat bestilt meg 2 nye ting fra Ebay. Har bestilt en fish-eye-linse til kameraet mitt, og en selvutløser kontroll til kameraet mitt, og en til Rikke sitt. Er sååå glad! Gleder meg helt sykt til det kommer! Så da blir det bedre bloggbilder, wihu! Kameralinsa finner du HER og selvutløser kontrollen finner du HER. Passer ikke til alle kameraer, men hvertfall mitt, som er Canon EOS 550D. 

Men nok om det, idag hadde vi verdens råeste vikar i video-timene! Når vi slutta, sa han ''pakk sakene deres og get the fuck out of here'', hahaha dritrå! Så skrev han ''Caroline & Christina WTF'' på tavla fordi vi gikk til kantina for å kjøpe iste. Veldig skjønn fyr♥ CHRISTINA♥

Chrismas spirit

Heia blggææn!
Nå sitter jeg her og ikke gjør noen ting egentlig, men prøver og finne en måte og få julestemning på! Jeg har ingen julestemning og det irriterer meg greneløst, for før fikk jeg alltid julestemning i begynnelsen av november eller noe, så ja! Det er ganske merkelig! Jeg har nå sett på snøen dale og legge seg, men enda ingen julestemning! Stirrer timevis på nissene rundt i huset, men det hjelper heller ikke, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre! 

- Har dere noen måte jeg kan få julestemning på?

♥ Rikke  

hits